Spring naar content

Een wandeling in Brussel

Barbara Métais-Chastanier

Workshop

Woensdag 21 Sept | 14u | FR

Duur: 3u

Plaats: Hageltoren

Laten we samen in de stad wandelen.

Om te proberen er op een andere manier naar te kijken, naar te luisteren, te voelen en te leven, om samen onze driften en hun sensitieve cartografieën uit te vinden.
Neem kleding mee die geschikt is voor het weer (regenkleding, comfortabele wandelschoenen of sportschoenen).
Bij inschrijving.
NB: De workshop begint op hetzelfde tijdstip en op dezelfde plaats als de vorige workshop, zodat het mogelijk is dat ouders aan de ene workshop deelnemen terwijl hun kinderen aan de andere deelnemen.

Biographie
Schrijfster en dramaturge Barbara Métais-Chastanier volgde een opleiding theaterwetenschappen aan de ENS in Lyon. Sinds 2018 is ze verantwoordelijk voor schrijftcursussen binnen het programma "Spelen en regisseren" aan de CNSAD in Parijs en is ze geassocieerd auteur bij L'Empreinte - Scène nationale de Brive-Tulle, waar ze vormen van in situ-ervaringen uitbeeldt (Nuit blanche, 2018; Still Life, 2019; Les Enchevêtré-es, 2020-2022). Zij heeft een twaalftal voorstellingen en toneelstukken geschreven die in Frankrijk en daarbuiten te zien zijn geweest aan de zijde van Baro d'Evel, Olivier Coulon-Jablonka, Keti Irubetagoyena, Marie Lamachère en Gwenaël Morin. Ze publiceerde ook Accidents (met Noëlle Renaude, Théâtrales/ENS édition, 2015), Chroniques des invisibles (Le Passager clandestin, 2017), Il n'y a pas de certitude gevolgd door La Femme® n'existe pas (Publie.net, 2018), evenals Nous qui habitons vos ruines - De quoi hier sera fait (PUM, 2022) en Les Beaux Gestes met Baro d'evel in 2022.
Scroll naar boven