Spring naar content

DiscoBiotes, symbiotische magie

Pascale Barret

Workshop

Woensdag 21 Sept | 14u | FR

Duur: 3u

Plaats: Hageltoren

Een stadswandeling in het gezelschap van wilde planten, bacteriën en hun dragers.

Een gevoelige en poëtische initiatie tot het ecofeminisme door middel van praktische en speelse hulpmiddelen. Laten we serieus plezier maken!
Workshop voor kinderen, vanaf 6 jaar.
De workshop vindt buiten plaats. Het is daarom noodzakelijk om kleding mee te nemen die is aangepast aan het weer (gymschoenen, regenjas, pet, bril).

Bij inschrijving.

NB: begint op dezelfde tijd en plaats als de volgende workshop, dus het is mogelijk voor ouders om aan de ene workshop deel te nemen terwijl hun kinderen aan de andere deelnemen.

Biografie
Pascale Barret, een queer ecofeministische kunstenares, werkt met beeldende kunst, geluid en performance. Ze gebruikt tastbare, virtuele, wetenschappelijke, magische en historische media om kwesties van multi-identiteit aan het licht te brengen. De afgelopen vijftien jaar heeft zij zich beziggehouden met creatie, onderzoek, en met collaboratieve en digitale alternatieve ervaringen. Meer recent creëerde ze samen met Annie Abrahams en Alix Desaubliaux de mobiele groep 3G-Constallations, Sorcières La revue, en werkte ze samen met Constant vzw en de Stichting Thalie voor de online poëzie-evenementen Equinoxe(s). Ze is afgestudeerd aan Erg (Brussel) en aan het Science-Po Experimental Arts & Politics programma van Bruno Latour (SPEAP Parijs). Zij is lid van het Interactive Media Art Laboratory (IMAL) en van La Bellone in Brussel. Een stadswandeling in het gezelschap van wilde planten, bacteriën en hun dragers. Een gevoelige en poëtische initiatie tot het ecofeminisme door middel van praktische en speelse hulpmiddelen. Laten we serieus plezier maken!
Scroll naar boven