Spring naar content

He fucked the girl out of me

Taylor McCue

Videospel

De hele week
EN
18+

Duur: 35 - 50 minuten

Plaats: Riches-Claires

Een spel over trauma en sekswerk.

He Fucked the Girl out of Me is precies wat je verwacht van de titel, een eenvoudig spel, maar een impactvolle ervaring en een loodzwaar onderwerp met een interessant verhaal.

Dit provocerende en zeer affectieve interactieve spel vertelt het verhaal van Ann, een transpersoon uit Amerika, die wordt gedwongen tot sekswerk om de kosten van haar hormoonvervangingstherapie te betalen – met traumatiserende gevolgen.

De interactieve gameplay in 8-bits retrostijl maakt gebruik van pijltjestoetsen om door het verhaal te navigeren en daagt de speler uit na te denken over de notie van persoonlijke autonomie en de (illusie van) keuzevrijheid: Wat zou mijn pad zijn geweest? Hoe zou ik hebben beslist?

De impact van haar slechte seksuele ervaring wordt beschreven in deel twee, waarin Ann gebruik maakt van tekst op het scherm om duidelijk te beschrijven welk scala aan emoties het ontketende. We ontdekken hoe omvangrijk het seksuele trauma is wanneer ze haar weg naar depressie en haar onvermogen om met haar moeder te praten uit de doeken doet.

TW Sekswerk, Niet-consensuele seks, Date rape, Seks/Naaktheid, Sissification Kink, Transfobie, Deadnaming, Genderdysforie, Leeftijdsverschil, Misbruik, Zelfmoordneigingen, Bloed

https://taylormccue.itch.io/trauma

Scroll naar boven