Spring naar content

"Where" is het ontbrekende woord in het acroniem FAME voor Festival where Arts Meet Empowerment.

Wij hebben de ruimtes waarin toeschouwers, kunstenaars, onderzoekers, activisten en verenigingen elkaar kunnen ontmoeten, #where genoemd. De ruimtes waarin partnerschappen ontstaan.
#where is dus een woord dat deze pogingen met elkaar verbindt. Het is zowel een fysieke ruimte als een benadering, belichaamd door verschillende plaatsen, waar andere soorten ontmoetingen plaatsvinden.

Zo is #where het bemiddelingsproject van het festival, waar alternatieve programmering en publiek dat wordt uitgenodigd om op eigen manier te reflecteren en te participeren, elkaar ontmoeten. Een poging om samen discours uit te vinden die in staat zijn tot het hybride maken van de ontmoeting. De #where geeft plaats en stem aan de toeschouwers, door ruimtes te openen voor kritiek en expressie, en door het engagement van elk individu te voeden. Een gedachtegang die aansluit bij de waarden van het festival.

#where is ook een plaats, het centrum van het festival. Er is een gratis artistiek programma. Een bar maakt het mogelijk om tussen twee voorstellingen door te ontspannen en het publiek van het festival te ontmoeten. Het is een beetje zoals de FAME-tuin, waar je kunt luieren in de zon, deelnemen aan activiteiten, drinken, eten, socialiseren of tot rust komen.

Scroll naar boven