Spring naar content

La fin des zaricots ?

Alice Rivières (collectif DingDingDong) | Christine Aventin

Gesprek

Dinsdag 20 Sept | 17u | FR

Duur: 2u

Plaats: Hageltoren

Alice heeft een neuro-evolutionaire ziekte waar ze maar niet uit komt. Ze is boos omdat de geneeskunde voorspelt dat ze zal eindigen als een groente.

Gelukkig kent Christine Fifi Langkous goed en zij heeft daar veel ideeën over. De tijd is eindelijk gekomen om onze plantaardige mutaties uit te vinden!
Aventin en Rivières zijn medeoprichters van de zeer selecte Worstenclub.

Biografieën
Christine Aventin is een ietwat onhandig meisje - een gefrustreerde schrijfster. Zij publiceerde Féminispunk (Editions Zones) en Scalp (gedichten) (L'Arbre à paroles, bundel "iF") in 2021. Alice Rivières draagt het gen voor de ziekte van Huntington, dat geleidelijk haar lichaam en ziel verandert. Sinds zij deze buitengewone ontwikkeling heeft leren kennen, wijdt zij het grootste deel van haar tijd aan het observeren van wat zij noemt "de lange mars van haar neuro-evolutionaire metamorfose", met name door te schrijven. Ze is een speciale afgezant van het Dingdingdong Instituut in Huntingtonland. Belangrijkste publicaties: Het Dingdingdong Manifest (Dingdingdong Publishing, Parijs, 2013) en Anouck, Dingdingdong Portrait n°1 (met A. Compain-Tissier, Dingdingdong Publishing, Parijs, 2013)
Scroll naar boven